MP6.TL.TC
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
MP6.TL.TC

HER ŞEY BİTTİİ..........

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....!

4 posters
YazarMesaj
tolunay
Admin
tolunay

MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Empty
MesajKonu: MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....!   MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Icon_minitime17/4/2007, 22:06

Merhaba ;
Arkadaşlar bugün bana bunu bir dostum msn den yazdı daha önce de yine bugün bir kaç kişi beni bu konuda uyarmıştı , ben de sizlerle paylaşmak istedim,
büyük harfle olması yanlış anlaşılmasın msn den kopyala yapıştır yaptım...
TOLUNAY

" " "REA KOD ADLI BİR HACKER ve LASYUM 8041 ADLI KULLANICI REKOR DENEMESİ İÇİN TÜM TÜRKİYEDE'Kİ KULLANICILARIN ADRESLERİNİ İMHA EDECEĞİNİ SÖYLÜYOR VE YAPIYOR ONUN İÇİN SAKIN LİSTENE REA ve LASYUM 8041 ADLI BİR MSN ADRESİ KABUL ETME ARTI TÜM LİSTENDEKİLERİ UYAR ÇÜNKÜ LİSTENDEN BİRİ KABUL EDERSE SEN DE GİDİYORSUN BİR SÜRÜ TANIDIK KİŞİLERİN ADRESLERİ HACKLENMİŞ BEN LİSTEMDEKİ HERKESE GÖNDERİYORUM SİZ DE GÖNDERİN..."
.."
"
https://endofdream.yetkin-forum.com
tolunay
Admin
tolunay

MesajKonu: CVP   MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Icon_minitime17/4/2007, 22:07

ARKADAŞLAR ONLARA KAFA TUTUYORUZ BAKALIM KİM KİMİN SİTELERİNİ MAİL ADRSLERİNİ ALCAK
SAYGILARIMLA....
tolunay
Admin
tolunay

MesajKonu: ARKADAŞLAR BAŞKA Bİ SİTEDE Bİ ARKADAŞIN GONDERDİĞİ MAİLDE BU   MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Icon_minitime17/4/2007, 22:09

evet böyle birşey var ama kesinlikte basarıya ulaşamaz hotmail uzantılı adresler 24 saat only hali ile koruma altında fake mail gibi konular zati eskidi kimse yutmuyor bence böle bir söylentide yok delinin biri bir kuyya tas atıyo 40 akıllı cıkaramıyor milyonlarca adres var yaa hangisini çalıcak bizim hackerler ne güne duruyo

UYARI İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM...
hilal

hilal

MesajKonu: Geri: MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....!   MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Icon_minitime17/4/2007, 22:29

uyarı için saol tolunay...
hasan uygun
Admin
hasan uygun

MesajKonu: Geri: MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....!   MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Icon_minitime19/4/2007, 10:58

sagol kardeşim.... walla gelecekleri warsa görecekleride var..
TOLUNAY TARAFINDAN DÜZELTİLMİŞTİR...
ceza_delisi

ceza_delisi

MesajKonu: Geri: MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....!   MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....! Icon_minitime27/5/2007, 22:44

aman bişeycik yapamazlar:D:D

MSN de TEHLİKE Lütfen dikkat.....!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-